ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingen (2023)

ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingenhttps://www.lyonpartners.nl/rubrieken/zangers-boeken/Boekingsbureau voor het boeken van artiestenThu, 11 May 2023 09:36:36 +0000nlhourly1https://wordpress.org/?v=6.2.22 Brothers on the 4th Floor boekenhttps://www.lyonpartners.nl/2-brothers-on-the-4th-floor-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 14:34:09 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERESSEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/2-brothers-on-the-4th-floor-boeken/<![CDATA[

Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam 2 Brothers on the 4th Floor twee hits in Nederland met ‘Can’t Help Myself’ en ‘Turn Da Music Up.’ Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres Des’ray (Desiree Manders) en […]

Het bericht 2 Brothers on the 4th Floor boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam 2 Brothers on the 4th Floor twee hits in Nederland met ‘Can’t Help Myself’ en ‘Turn Da Music Up.’ Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres Des’ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Phillips).

In deze nieuwe combinatie scoort de groep de ene top-10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never Alone’, de eerste single in de nieuwe formatie, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams’ werd in Nederland uitgeroepen tot Alarmschijf, eveneens bekroond met goud, en werd de eerste nummer 1 hit van 2 Brothers on the 4th Floor.

Na deze gouden start scoorde de groep internationale hits met singles als ‘Let Me Be Free’, ‘Fly Through The Starry Night’, ‘Come Take My Hand’, ‘Fairytales’, ‘Mirror Of Love’, ‘There’s A Key’, ’One Day’, ‘I’m Thinkin Of U’, ‘Do You Know?’, ‘The Sun Will Be Shining’ en ‘Heaven Is Here’.

Na acht succesvolle jaren houdt 2 Brothers On The 4th Floor er begin 2001 officieel mee op en besluiten Des’ray & D-Rock zich te gaan richten op hun andere succesvolle activiteiten. Zo studeert Desiree Manders cum laude af aan het Hilversumse Conservatorium en is René Phillips in deze periode succesvol met CMC Records en het TMF programma The Pitch.

Des’ray en D-Rock besluiten in september 2006 tot een eenmalige reünietour met 2 Brothers On The 4th Floor. Na meer dan honderd shows, met als hoogtepunten een uitverkochte Ethias Arena tijdens I Love The 90’s – The Party, en een uitverkochte HMH op het Veronica 90’s Feest, komt de reünietour tot een eind en begint 2 Brothers on the 4th Floor in 2011 aan hun internationale tour.

2 Brothers on the 4th Floor feat. Des’ray & D-Rock is te boeken met een spetterende show waarin alle top-10 hits nog één keer voorbij komen!

ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingen (1)

Het bericht 2 Brothers on the 4th Floor boeken verscheen eerst op .

]]>
2 Unlimited boekenhttps://www.lyonpartners.nl/2-unlimited-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 14:07:29 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERESSEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/ray-anita-boeken/<![CDATA[

2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes – ook wel bekend als Eurodance – domineerde de popmuziek in de jaren 90. Ray & Anita […]

Het bericht 2 Unlimited boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes – ook wel bekend als Eurodance – domineerde de popmuziek in de jaren 90. Ray & Anita scoorden als 2 Unlimited hit na hit in de jaren ’90.

2 Unlimited boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van 2 Unlimited zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn 2 Unlimited

2 Unlimited scoorde een kleine undergroundhit met het instrumentale nummer ‘Get Ready For This’. Maar het internationale succes begon pas echt toen rapper Ray Slijngaard en zangeres Anita Doth werden toegevoegd aan 2 Unlimited. Ray en Anita braken met 2 Unlimited het eerst door in Groot-Brittannië. De nieuwe versie van ‘Get Ready For This’ stond wekenlang in de top-3 van de UK Top 40. Daarna volgde de rest van Europa en scoorde het duo in vijf jaar tijd 12 wereldhits waaronder ‘No Limit’ en ‘Twilight Zone’. Na jaren van wereldwijd succes stopte de succesvolle formatie in 1996.

Meest succesvolle 90’s act

In 2009 stonden Ray Slijngaard en Anita Doth voor het eerst sinds 1996 weer samen het podium, tijdens het festival I Love The 90’s in het Belgische Hasselt. Hun eerste Nederlandse reünieoptreden is dat jaar tijdens Koninginnedag op het Museumplein in Amsterdam. 2 Unlimited wordt onderscheiden met de Top 40 Decennium Award, omdat de band in de jaren negentig de meest succesvolle Nederlandse act was in de hitlijst.

In 2010 brachten Ray & Anita een nieuwe single uit onder hun eigen naam, ‘In Da Name Of Love’.

Reünie Ray & Anita

In augustus 2012 traden Ray en Anita voor het eerst weer op als 2 Unlimited op het Smukfest in het Deense Skanderborg. De hernieuwde samenwerking met hun Belgische producer De Coster werd door beiden omarmd. 2 Unlimited gaf in 2013 in het Sportpaleis in Antwerpen een groot concert, met gastoptredens van onder andere Reel 2 Real. Later dat jaar verschijnt een remix door de Amerikaanse DJ Steve Aoki van het nummer ‘Get Ready’. Voor het wereldkampioenschap voetbal in 2014 verscheen ‘No limit (Brasilian Remix)’. Ook was 2 Unlimited een van de gastartiesten tijdens de Toppers-concerten in de Amsterdam ArenA.

2 Unlimited nieuwe stijl

Anita Doth stapte in 2016 uit 2 Unlimited, omdat het te moeilijk te combineren was met haar solowerk. Ray Slijngaard treedt sindsdien met Kim Vergouwen op als 2 Unlimited.

ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingen (2)

Het bericht 2 Unlimited boeken verscheen eerst op .

]]>
3Js boekenhttps://www.lyonpartners.nl/3js-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 14:14:41 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[EUROVISION SONG CONTEST BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/3js-boeken/<![CDATA[

De 3JS behoeven nauwelijks meer introductie. In de afgelopen jaren bespeelden ze alle grote podia van ons land. Zo hebben de 3Js ze hun eigen HMH shows en waren ze onder andere te zien bij Vrienden van Amstel live (Ahoy), op festivals en regionale stadsfeesten, waar het drietal met een compacte, energieke show hun grootste […]

Het bericht 3Js boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

De 3JS behoeven nauwelijks meer introductie. In de afgelopen jaren bespeelden ze alle grote podia van ons land. Zo hebben de 3Js ze hun eigen HMH shows en waren ze onder andere te zien bij Vrienden van Amstel live (Ahoy), op festivals en regionale stadsfeesten, waar het drietal met een compacte, energieke show hun grootste hits presenteert.

3Js boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de 3Js zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn de 3Js

De 3Js bestonden oorspronkelijk uit het trio Jan Dulles (zang), Jaap Kwakman (gitaar en mandoline) en Jaap de Witte (gitaar). Sinds 2019 is Robin Küller de gitarist van de band. Het trio werd in 2007 bekend door hun medewerking aan het populaire TV-programma ‘De Zomer Voorbij’. Ze schreven de titelsong en brachten samen met Jan Smit en hun muzikale zomervakanties in beeld.

Gouden albums

Daarna volgden diverse met goud bekroonde albums, zoals ‘Watermensen’ (2007), ‘Kamers van m’n Hart’ (2008), ‘Dromers en Dwazen’ (2010) en ‘4 Elementen’ (2012). In 2011 deden de 3Js namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival in Duitsland met het nummer ‘Never alone’.

Optredens 3Js

Meezingers als ‘Een met de Bomen’, ‘Wiegelied’,‘ de Zomer Voorbij’, en ‘Net Alsof’ maken deel uit van de shows van de 3Js. Maar ook energieke popsongs zoals ‘Geloven in het Leven’, ‘De Stroom’ en ‘Je Vecht Nooit Alleen’ ontbreken niet. Door het rijke oeuvre dat de 3Js de afgelopen jaren heeft opgebouwd komen er zeker nog wat verassingen voorbij die per gelegenheid zullen wisselen. Maar 1 ding staat vast, als muziekliefhebber mag je deze show absoluut niet missen.

De toekomst van de 3Js

‘De Toekomst’ is de eerste 3Js single met het nieuwe bandlid Robin Küller. Met dit nummer zetten de 3JS de toon voor hun volgende album als het meest positieve en ‘zonnige’ sinds hun eerste album ‘Watermensen’. ‘De Toekomst’ is als een rit in een auto als metafoor voor het leven; de reis naar de toekomst.

3Js – De Toekomst.

ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingen (3)

Het bericht 3Js boeken verscheen eerst op .

]]>
3Robi boekenhttps://www.lyonpartners.nl/3robi-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 15:28:03 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/3robi-boeken/<![CDATA[

Haouam werd in Amsterdam geboren in 1995. Hij groeide op in een klein huisje, waar hij woonde samen met zijn ouders en zijn 3 oudere broers. Op school had haouam het niet erg naar zijn zin, en hij wist hierdoor ook geen diploma te halen. Echter had Haouam wel een passie voor rappen, en dus […]

Het bericht 3Robi boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Haouam werd in Amsterdam geboren in 1995. Hij groeide op in een klein huisje, waar hij woonde samen met zijn ouders en zijn 3 oudere broers. Op school had haouam het niet erg naar zijn zin, en hij wist hierdoor ook geen diploma te halen. Echter had Haouam wel een passie voor rappen, en dus begon hij met teksten schrijven. Al snel werd hij ontdekt. Hij gebruikt hierbij de artiestennaam 3robi. Zijn nummers haalde miljoenen weergaven op YouTube.

Het bericht 3Robi boeken verscheen eerst op .

]]>
A Balladeer boekenhttps://www.lyonpartners.nl/a-balladeer-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 12:13:42 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[BANDS EN ORKESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/a-balladeer-boeken/<![CDATA[

Een nieuwe Nederlandse band. Eentje die ook nog eens ‘serieuze muziek’ maakt. Die koste wat het kost een album op wil nemen. En dat dus ook heeft gedaan. Op eigen kracht. Met de producer van BLØF, de arrangeur van Nick Drake en geld uit het spaarvarken. Het resultaat is: Panama. a balladeer is één van […]

Het bericht A Balladeer boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Een nieuwe Nederlandse band. Eentje die ook nog eens ‘serieuze muziek’ maakt. Die koste wat het kost een album op wil nemen. En dat dus ook heeft gedaan. Op eigen kracht. Met de producer van BLØF, de arrangeur van Nick Drake en geld uit het spaarvarken. Het resultaat is: Panama. a balladeer is één van die bands die muziek moet maken. Niet uit zucht naar roem, niet vanuit een arrogant denken de allerbeste te zijn. Maar omdat het nu eenmaal is wat de jongens het liefst doen. Omdat goede liedjes boven komen drijven en die moeten dan gespeeld en gezongen worden. En het liefst vastgelegd worden. Als eind 2004 de beslissing is genomen dit in eigen beheer te doen, valt alles vrij snel op z’n plek. En meer dan dat.

Via de mannen van BLØF

waar a balladeer een aantal keer het voorprogramma van verzorgt, wordt Ronald Vanhuffel benaderd. De Vlaamse producer is direct enthousiast en hij nodigt de band uit om naar de ICP Studios in Brussel te komen. Wanneer BLØF-bassist Peter Slager hoort dat het debuutalbum er nu echt gaat komen, biedt hij aan een liedje op het album mee te bassen. Een vriendelijke geste die a balladeer eigenlijk vooral als compliment beschouwt en er wordt dan ook niet concreet op ingegaan. Als aan de vooravond van de albumopnames, de eigen bassist opstapt, moet de band op zoek naar een studiomuzikant. Voor de zekerheid wordt toch ook Slager nog even ge-sms’t: “Staat je aanbod om een liedje in te bassen, nog?” Het antwoord is verrassend en meer dan welkom: “Aanbod staat als een huis. Een heel album als je wilt.”

a balladeer vormt naar eigen zeggen

een driemanschap. “Je denkt als een collectief”, aldus drummer Tijs Stehmann. “Het gaat er niet om dat ik laat zien hoe goed ik kan drummen of Marinus hoe mooi hij kan zingen. Je maakt zo’n liedje met z’n allen tot wat het is.” “Wij zijn inderdaad een team”, voegt gitarist Erik Meereboer toe. “En als het voor een liedje het beste is dat ik maar één noot aansla, dan sla ik dus maar één noot aan. Ik let vooral goed op de zanglijn.” Die zanglijn, of liever gezegd: de tekst, is altijd het fundament bij een a balladeer liedje en dat komt natuurlijk ergens vandaan. “Het album Little Earthquakes van Tori Amos was, wat dat betreft, voor mij een eye-opener”, zegt zanger en songschrijver Marinus de Goederen. “Want op het moment dat ik de teksten enigszins begon te begrijpen, werden de liedjes twee keer zo mooi. Ze kregen een extra laag. Ik dacht: wow, zo kan het dus ook.”

De nummers die op het album Panama staan

zijn daar ook allemaal met een reden terechtgekomen. “Ik vind het raar dat je zomaar twaalf liedjes op een plaat zet die in principe niets met elkaar te maken hebben”, aldus Marinus. “Ik ben er erg fan van om bepaalde personen, plaatsen of begrippen in meerdere nummers terug te laten komen. Dingen naar elkaar toe te trekken.”

Dit betekent trouwens niet

dat Panama één verhaal vormt. “Als je een roman leest, zie je ook vaak een paar verhaallijnen door elkaar lopen. Dit album is een jaar uit mijn leven en een verzameling jeugdherinneringen. Het bestaat uit twee of drie lijnen die elkaar af en toe kruisen.” De eerste single Swim with Sam is volgens de band de beste muzikale kennismaking met a balladeer. Het nummer is geïnspireerd op het boek Held Van Beroep van schrijver/columnist Adriaan Jaeggi. Hoofdpersoon is de 15-jarige Sam die met verslavende bezoeken aan het zwembad probeert grip te krijgen op de gebeurtenissen om hem heen. Hij is op zoek naar ‘Het Bad Zonder Einde’, een plek waar je eeuwig op je rug kunt drijven. Want als je in het water ligt, kan je niets gebeuren. Die gedachtegang kwam op Marinus bijzonder helder over: “Voor mijn gevoel wist Sam het allemaal wel. En ik dacht: Zeg jij het maar, waar gaan we heen. Vanuit die gedachte, kwam ik al snel op het refrein: If someone wants to know and asks you where I am, you say you saw me go for a swim with Sam.” Uiteraard heeft de band het nummer aan de schrijver laten horen. Marinus: “Ik hoopte natuurlijk dat hij het mooi zou vinden, maar stiekem wilde ik ook zijn goedkeuring. In mijn ogen is Adriaan toch de vader van Sam”. Dat zit wel goed. Adriaan zegt erg onder de indruk te zijn. “Het meest door de tekst, die groot inzicht toont in Sam.” In een interview met Het Parool vertelt hij dat het een hele eer is als één van je boeken de aanleiding is tot een song. “Zeker, als je de mazzel hebt dat het een goede band is.”

In het nummer Copper Shades

staat water ook centraal en die onbevangenheid die alleen kinderen kunnen hebben. Het is een gelukkige jeugdherinnering. In tegenstelling tot het nummer Sirens, dat weliswaar ook een terugblik is, maar eerder het noodlot beschrijft. Het verhaal van Sirens is ingegeven door een familie auto-ongeluk dat in de zomer van 1982 op de Duitse autobahn plaatsvond. “Dit nummer is gevoelsmatig voor mij één van de sleuteltracks van het album”, zegt Marinus. “Het heeft me vijf jaar gekost dit op papier te krijgen. Ik wilde het in eerste instantie schrijven vanuit de 8-jarige jongen die ik toen was, maar dat lukte me maar niet. Op het moment dat ik door de ogen van mijn vader probeerde te kijken, bleek dat een beter perspectief. De tekst kwam toen vanzelf en het nummer was vrij snel af.”

De inmiddels 58-jarige Kirby

was de vaste arrangeur van Nick Drake en werkte ook met o.a. Elvis Costello, Elton John en Paul Weller. Via, via kwam de band aan zijn mailadres en hoewel hij er om bekend staat dat hij niet makkelijk is te strikken, vond de band het de gok waard. “.. I honestly think the songs, band, singing are fantastic – very quickly I was listening for pleasure rather than because I had to for work!..” was de reactie van Kirby die uiteindelijk dus de strijkerarrangementen schreef voor Robin II, maar ook voor All I Wanted en Copper Shades. En hij kwam persoonlijk, met de bladmuziek onder z’n arm, naar de studio om de strijkersectie te dirigeren.

Een jaar na de beslissing

in eigen beheer een cd op te nemen, is het debuutalbum van a balladeer af. De band geeft een ruwe versie aan EMI Music en zelfs nog voor het afgemixt is, weten ze daar: dit wordt een nieuwe signing. En zo geschiedde.

Het bericht A Balladeer boeken verscheen eerst op .

]]>
Ad van Opstal boekenhttps://www.lyonpartners.nl/ad-van-opstal-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 13:37:35 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/ad-van-opstal-boeken/<![CDATA[

Ad van Opstal is een doorgewinterde artiest met veel ervaring op de buhne. Hij staat bekend als de stemmingmaker van het Nederlandse lied, en brengt nummers als de vlieger, de vrolijke koster, Maria Magdalena,een bossie rooie rozen, jij bent de zon etc. kortom, echte stemmingsmuziek en meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat. […]

Het bericht Ad van Opstal boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Ad van Opstal is een doorgewinterde artiest met veel ervaring op de buhne. Hij staat bekend als de stemmingmaker van het Nederlandse lied, en brengt nummers als de vlieger, de vrolijke koster, Maria Magdalena,een bossie rooie rozen, jij bent de zon etc. kortom, echte stemmingsmuziek en meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Mede daarom is Ad van Opstal een veelgevraagd artiest in voorprogramma’s van bekende artiesten. Ad van Opstal heeft reeds in het voorprogramma gestaan van André Hazes, One Two Trio, de Havenzangers en andere stemmingmakende artiesten. Met Ad van Opstal in het voorprogramma is succes verzekerd.

Ook heeft Ad van Opstal diverse TV optredens verzorgd bij BNN en Veronica. Vanwege zijn spontaniteit, flexibiliteit en zijn daverende optreden is hij een graag geziene gast.

Ad van Opstal is de enige echte opvolger van Jantje Koopmans. Ad bezit namelijk de originele banden van Jantje Koopmans. Dit dertig minuten durend optreden is bij uitstek geschikt voor de wat oudere mensen onder ons. Uiteraard is een combi optreden ook mogelijk.

Inmiddels heeft Ad van Opstal al diverse singles met succes op de markt gebracht, en begint hij langzamerhand wat meer landelijke bekendheid te krijgen. Ad van Opstal is een echte sfeermaker met een grote uitstraling, die zowel de kleinere als de grotere partijen tot een hoogtepunt weet te brengen.

Buiten de optredens tijdens feesten en partijen is Ad van Opstal zeker ook niet te beroerd om zich voor het goede doel in te zetten; al een aantal jaren verzorgd hij een spetterend optreden tijdens het jaarlijkse Sport en Spel te Maasland; een driedaags feest waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van diverse goede doelen. Daarnaast verzorgde hij in 2004 de presentatie (én een miniconcert) op Koninginnedag in Maasland tijdens het Ei-dols spektakel.

Het bericht Ad van Opstal boeken verscheen eerst op .

]]>
Addie Timmermans boekenhttps://www.lyonpartners.nl/addie-timmermans-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 12:12:17 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/addie-timmermans-boeken/<![CDATA[

Addie is geboren op: 11 – 05 – 1981 Ik was op jonge leeftijd al veel met muziek bezig. Vanaf mijn 3e liep ik al rond in de slagerij van mijn opa en oma, terwijl de muziek harder moest van mij liep ik vrolijk rond, het was er altijd een feest. Mijn schooltijd ben ik […]

Het bericht Addie Timmermans boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Addie is geboren op: 11 – 05 – 1981

Ik was op jonge leeftijd al

veel met muziek bezig. Vanaf mijn 3e liep ik al rond in de slagerij van mijn opa en oma, terwijl de muziek harder moest van mij liep ik vrolijk rond, het was er altijd een feest.

Mijn schooltijd ben ik gelukkig goed door gekomen ondanks dat ik er niet echt veel om gaf. Ik verveelde veel en klierde veel, maar tijdens de muziekles was ik altijd rustig en stil en lette ik goed op. Had ik dat maar bij rekenen en taal gedaan, daar had ik in de begin jaren onvoldoende op, maar mijn muziekcijfer was minstens een 8. Gelukkig is het met taal en rekenen wel goed gekomen na veel gepraat met mijn ouders, we wisten alledrie dat muziek meer mijn interesse had.

In 1997

begon ik ook echt meer te doen met muziek, met name zingen.

Tijdens het 50-jarige feest van mijn peettante hebben mijn oom, ik en een discotheek ervoor gezorgd dat ik er zou optreden. Dat is iets wat ik nooit meer vergeet. Rond een uur of 10 vroeg ik of mijn tante even naar voren wilde komen omdat ik haar iets wilde geven. Toen het liedje begon stond ik daar, met een bos rode rozen in mijn hand. Ik zong het nummer “Op rode rozen vallen tranen” van Frans Bauer, op dat moment heb ik mijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was mijn 1e echte optreden.

Vanaf die tijd

is het echt serieus geworden. Ik kreeg een telefoontje met de vraag of ik wel vaker zong. Toen moest ik toch mijn vader even vragen of dat zo was. Hij zei: “Als je dat wilt moet je dat gaan doen”, en daar heb ik dus “ja” op gezegd. Ik kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Hij vertelde mij, dat hij misschien wel een paar nummers voor mij had liggen. Van het een kwam het ander en op mijn 17e ging ik een album opnemen. Het waren wel veel covers van andere artiesten maar ook 4 nummers die hij had geschreven stonden erop. Toen werden de foto’s voor de hoes van de cd gemaakt en werden de nummers voor de cd opgenomen. Ik kon het niet geloven, zo jong en dan een album. Daarna werd me gezegd: “Hoe zal het album heten?” ik zei: “Ik meen het”, en dat was het begin van mijn allereerste album.

Na dat hij uitkwam

is er in korte tijd veel gebeurd. In 1998 had ik mijn eerste cd presentatie in “Het Hart van Brabant”. Ik had nooit verwacht dat het zo druk zou woden als dat het toen was. Ik had interviews bij “Het Brabants Dagblad”, Radio interviews bij “Boschtion”. In datzelfde jaar, stond ik op de middenstip in de “Maaspoort Hallen” bij een basketbal toernooi van “De Dolphins” te zingen, en op de middenstip van “FC Den Bosch” te zingen.

In 2002

heb ik samen met Danny & Wim van Nimwegen een carnaval nummer op genomen. Zoiets was nieuw voor me, ik had bijna mijn Bossche accentje afgeleerd, en toen moest het juist. In 2003 kwam de CD Singel “Niet meer dromen” uit. Deze CD Singel werd met open armen ontvangen door de mensen, dit bleek wel op de presentatie waar het lekker druk was.

Na 2 jaar niks gedaan te hebben

met nieuwe nummers is dan eindelijk de 2de singel op de markt gebracht genaamd “Ik Kom Terug” een nummer geschreven door Frank Verkooyen. Het is een ander soort repetair als dat we al gewent waren van Addie. Dit is een meer vrolijker nummer met een hoog swing gehalte. De B-kant van de singel is het nummer “Diep Geraakt”. Ook is er op de singel een DVD clip te vinden van het nummer “Ik Kom Terug”. Addie is op dit moment ook al erg druk met de opnames voor zijn binnenkort te verwachten debut album.

Het bericht Addie Timmermans boeken verscheen eerst op .

]]>
Akwasi boekenhttps://www.lyonpartners.nl/akwasi-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 14:48:08 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[URBAN ARTISTS EN HIPHOP BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/akwasi-boeken/<![CDATA[

Akwasi Owusu Ansah is bekend van de hiphop formatie Zwart Licht. Voor zijn soloalbum maakte hij een reeks liedjes die gebaseerd zijn op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen. Akwasi boeken voor een evenement Akwasi is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je […]

Het bericht Akwasi boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Akwasi Owusu Ansah is bekend van de hiphop formatie Zwart Licht. Voor zijn soloalbum maakte hij een reeks liedjes die gebaseerd zijn op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen.

Akwasi boeken voor een evenement

Akwasi is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Akwasi

Akwasi Owusu Ansah is een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. Akwasi is een creatieve duizendpoot. Een archetype met het adagium: wees liever een eersterangs versie van jezelf dan een tweederangs versie van iemand anders. Akwasi is autonoom en onafhankelijk, met een eigen label en productiebedrijf.

In 2014 verscheen het mini-album ‘Daar Ergens’ van Akwasi. Het is een voorproefje op het gelijknamige album dat eind 2014 uit kwam. Het album is een ode aan Bram Vermeulen, die in 2004 overleed. Bij het mini-album is een voorstelling ontwikkeld in samenwerking met Likeminds en hulp van Atelier Oerol. Deze voorstelling was te zien op alle dagen van het Oerol Festival in 2013.

Akwasi wordt op ‘Daar Ergens’ bijgestaan door Rob Dekay. Van het album – dat werd geproduceerd door ‘Drummakid & Esco’ – verschenen reeds de singles Een Wedstrijd’,’Spijt’ en ‘Pauline’.

ZANGERS BOEKEN - Lyon & Partners Management en Boekingen (4)

Het bericht Akwasi boeken verscheen eerst op .

]]>
Alberto Nicolay boekenhttps://www.lyonpartners.nl/alberto-nicolay-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 13:37:37 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/alberto-nicolay-boeken/<![CDATA[

Alberto Nicolay hielp al op zeer jonge leeftijd zijn ouders met hun werkzaamheden als marktkooplieden op de altijd gezellige Amsterdamse Dappermarkt. Precies naast de marktkraam van de ouders van Gordon Heukeroth. Gordon en Alberto hadden dan ook meteen veel raakvlakken, muziek en de gevatte Amsterdamse humor. Gordon en Alberto beleefden samen veel talentenjachten en traden […]

Het bericht Alberto Nicolay boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Alberto Nicolay hielp al op zeer jonge leeftijd zijn ouders met hun werkzaamheden als marktkooplieden op de altijd gezellige Amsterdamse Dappermarkt. Precies naast de marktkraam van de ouders van Gordon Heukeroth. Gordon en Alberto hadden dan ook meteen veel raakvlakken, muziek en de gevatte Amsterdamse humor. Gordon en Alberto beleefden samen veel talentenjachten en traden regelmatig samen op. Hier begon de grondlegging van zijn gezellige presentatie als zanger en entertainer.

Tijdens zijn HAVO opleiding was Alberto in de weekenden muzikant, drummer en background zanger bij diverse orkestjes. Het zingen ging hem zo goed af dat hij besloot een zangeropleiding te gaan volgen voor een periode van vijf jaar bij niemand minder dan de bekende zangpedagoog George Webb in Hilversum. Hier opvolgend kreeg Alberto in 1987 steeds meer aanvragen binnen om zowel solo als met band tijdens bruiloftfeest(en) bedrijfsfeesten en heel veel evenementen in het land op te treden, waardoor zijn bühne ervaring/act steeds verder kon perfectioneren.

In 1994 heeft hij samen met Tjeerd Oosterhuis, bekend van Total Touch, een album opgenomen, getiteld “Would you believe me”, die in Duitsland in datzelfde jaar is uitgebracht. Het album is in Duitsland duizenden malen over de toonbank gegaan. Nadien is het op platengebied stil geworden rond Alberto. Zijn veelzijdigheid speelde hem gelijk ook parten.

Een muzikale zoektocht bracht hem uiteindelijk in 2001 in de armen van Peter de Wijn en Velibor Weller. Het klikt goed tussen het drietal en meteen is de eerste opdracht goud, als blijkt dat de commercial van Centraal beheer, met de titel “RIO” waarbij Alberto de titelsong zingt, de beste commercial wordt en de gouden Loeki wint!

In 2002 komt Alberto met zijn debuut single getiteld “Is mijn hart wel groot genoeg”. Dit liedje bereikt plaats 43 in de Nederlandse top 100 maar staat vervolgens 10 weken stevig in de lijst genoteerd. In 2005 komt Alberto met een Soulconcept op de markt. Zijn artiestennaam wordt vervangen in “Soulberto”; de zanger vertolkt Nederlandstalige soul songs waarmee hij met 2 singles uitkomt. In 2009 komt zijn stevige pop song getiteld “Wat jij wil” uit. Deze single krijgt veel aandacht maar behaalt helaas geen plaats in de top 40.

Alberto’s nieuwe single “Op reis” gaat over een geliefde, maar eigenlijk kan je hiermee ook zijn muzikale carrière belichten. “Op reis” is wederom een song van de hand van Peter de Wijn.

Alberto Nicolay is een zeer veelzijdig artiest en staat garant voor een vermakelijk optreden. Zijn liefde voor muziek is zichtbaar als hij op het podium verschijnt. Alberto heeft een voorliefde voor Nederlandstalige muziek, pop & soul muziek. Alle eigen werken van Alberto worden geschreven en gecomponeerd door het bekende componisten duo Peter de Wijn en Velibor Weller. Deze heren hebben al vele grote hits op hun naam staan van o.a. Gerard Joling, G-Race, Koos Alberts, Gordon, Arno Kolenbrander, Anita Meijer en Randy Crawford.

Het bericht Alberto Nicolay boeken verscheen eerst op .

]]>
Alides Hidding boekenhttps://www.lyonpartners.nl/alides-hidding-boeken/<![CDATA[Johan]]>Thu, 23 Apr 2020 14:38:56 +0000<![CDATA[ARTIESTEN BOEKEN]]><![CDATA[ZANGERS BOEKEN]]>https://www.lyonpartners.nl/alides-hidding-boeken/<![CDATA[

Alides Hidding verovert in de jaren ’80 een plaats in de popwereld met zijn groep Time Bandits, waar hij de oprichter, zanger en gitarist van is. Deze Nederlandse band laat nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoort Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoort de Time Bandits een […]

Het bericht Alides Hidding boeken verscheen eerst op .

]]>
<![CDATA[

Alides Hidding verovert in de jaren ’80 een plaats in de popwereld met zijn groep Time Bandits, waar hij de oprichter, zanger en gitarist van is. Deze Nederlandse band laat nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoort Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoort de Time Bandits een grote hit met “Live it Up”, dit nummer komt zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terecht.

Sinds 1995 treedt Alides met zijn vernieuwde versie van de Time Bandits nationaal en internationaal op. Het repertoire bestaat uit de hits van de Time Bandits, nieuwe nummers en covers van o.a. Tina Turner, Otis Redding, Jimi Hendrix en vele anderen.

Alides onderstreept zijn veelzijdigheid door het verweven van pop-, jazz- en bluesachtige nummers. Deze topband vindt nog steeds veel waardering bij een breed publiek.

Het bericht Alides Hidding boeken verscheen eerst op .

]]>
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 26/04/2023

Views: 6088

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.